maandag 26 september 2011

Shakira zing bij opening Olympisch Stadion in Kiev

De Columbiaanse wereldster Shakira treedt zaterdag 8 oktober op bij de officiële opening van het geheel gerenoveerde Olympisch Stadion in Kiev. Minister Boris Kolesnikov van Infrastructuur, verantwoordelijk voor de voorbereidingen op het EK voetbal van komende zomer, maakte dat maandag in Lviv bekend. Voetballiefhebster Shakira trad ook op tijdens de sluitingsceremonie van het WK in Zuid-Afrika. Haar nummer Waka-Waka werd vorig jaar zelfs het officiële WK-lied.

Vorige week werd al bekend dat de Canadese zanger Bryan Adams optreedt bij de opening van het voetbalstadion van Lviv op vrijdag 28 oktober. Kolesnikov voegde daar maandag de naam van de Amerikaanse zangeres Anastacia aan. Ook zij treedt dan op.

Minister Kolesnikov was in Lviv vanwege het tweedaagse bezoek van UEFA-voorzitter Michel Platini aan Oekraine. Platini bezoekt op maandag achtereenvolgens Lviv, Donetsk en Charkiv. Dinsdag heeft hij een ontmoeting met president Viktor Janoekovitsj en woont hij in Kiev een vergadering bij van het Oekraiense voorbereidingscomité voor het EK voetbal.

Bron: Kyiv Post

Geen opmerkingen: