zaterdag 28 januari 2012

Nazaat laatste tsaar steelt show in The Bachelor

Een achter-achter-neef van Rusland's laatste tsaar steelt momenteel de show in de Oekraïense versie van The Bachelor. Francis Mathew, een 33-jarige Schotse fotograaf, is de ster in het tweede seizoen van deze tv-show, waarin een vrijgezel 'aan de vrouw' probeert te komen. "Ik ben gelukkig, maar niet in de liefde'', verklaart Mathew zijn deelname aan The Bachelor. Hij hoopt z'n Slavische oorsprong te ontdekken door zijn deelname aan de show, die ook in Oekraïne The Bachelor heet.

De van oorsprong Amerikaasne tv-show is uitermate populair, liefst 16.000 jonge vrouwen hebben zich er voor aangemeld. Daarvan zijn er 25 uitgekozen die daadwerkelijk mee mogen doen. Mathew wordt gepresenteerd als 'de prins van hun dromen', ook al heeft hij geen adelijke titel, laat staan een koninklijke. De opnamen zijn begonnen en tv-zender STB belooft het nodige spektakel als de uitzendingen in maart beginnen. Vrouwen die tegen elkaar schreeuwen en zelfs op de vuist gaan om de concurrentie uit te schakelen.

Voor The Bachelor worden opnamen gemaakt in onder meer Oekraïne, Finland en Sri Lanka. Op het programma staan romantische diners, een helikoptervlucht en Mathew moet een 350 kilo zware stier de baas zien te worden. De 'prins' spreekt maar een paar woordjes Oekraïens en Russisch. Daarom hebben zowel hij als de vrouwen om hem heen 'oortjes' voor de vertaling.

Bron: Associated Press

Geen opmerkingen: