vrijdag 11 oktober 2013

Outlet center Manufaktoera opent in Chodosivka


Hollandse trapgeveltjes, Duitse vakwerkhuizen. Het splinternieuwe outlet center Manufaktoera ziet er gezellig uit. Het outlet center opent zaterdag in Chodosivka, een voorstad van Kiev, direct naast de al even nieuwe MegaMarket. Manufaktoera is een winkelcentrum met een oppervlak van liefst 25.000 vierkante meter. Met vijf restaurants, een fitnesscentrum en een bioscoop. Voor kindervermaak is 1.340 vierkante meter gereserveerd, terwijl er parkeerruimte is voor 1.000 auto's.

Manufaktoera biedt luxe buitenlands merken als Baldinini, DKNY, Helen Marlen, G-Star Raw, Lagerfeld, Gant, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger en US Polo. Kleding van Oekraïense ontwerpers is er niet te vinden. "Jammer, maar het is niet anders. Maar toch goed dat we nu ook zo'n outlet center hebben, want ze zijn in het buitenland erg populair'', meent Inga Vishneska van Ukrainian Fashion Week.

Het nieuwe outlet center richt zich op mensen met een maandinkomen rond de 5.000 hrivna, circa 450 euro, die graag merkkleding willen dragen maar daar niet het volle pond voor kunnen neertellen. In een outlet center liggen de prijzen doorgaans 30 tot 70 procent lager dan elders.

De website van outlet center Manufaktoera: http://www.outlet.kiev.ua/ua/

Bron: Kyiv Post

Geen opmerkingen: