zondag 16 juni 2013

Havic krijgt EU-order trainingscentrum kerncentrale

Het Veghelse Havic Kantoormeubelen heeft een Europese aanbesteding gewonnen voor het compleet inrichten van het nieuwe trainingscentrum van de grootste kerncentrale van Europa in het Oekraïense Zaporizje. Opdrachtgever is de Europese Unie.

"De Europese Unie ziet het Nationale Trainingscentrum als de fundering onder een duurzaam en veilig nucleair programma van het land waarmee het in politiek en economisch opzicht steeds nauwere banden onderhoudt", vertelt Dries Wiendels, directeur van het Veghelse Havic Kantoormeubelen. "Het centrum biedt straks plek aan tweehonderd medewerkers. Management en onderhoudspersoneel, zoals operators, krijgen hier dan trainingen op het allerhoogste niveau ter wereld."

Afgelopen week kreeg Havic Kantoormeubelen te horen dat het, naar inzicht van de EU, de beste papieren had om het trainingscentrum in te richten. "Een enorme eer", aldus Wiendels. "We bestaan nog geen vijf jaar, zijn een relatief klein bedrijf dat vanuit Veghel opereert, maar timmeren niettemin heel hard aan de weg, zowel in Nederland als daar buiten. Dat doen we door topkwaliteit producten te leveren tegen scherpe prijzen."

De opdracht aan Havic Kantoormeubelen, dat in 2008 is opgericht door Dries Wiendels en Vic Sondag, betreft het leveren en installeren van ruim 2.000 meubelstukken zoals bureaus, bureaustoelen, opbergkasten en vergadertafels. In oktober moet de bestelling worden geleverd.

Bron: kliknieuws.nl

Geen opmerkingen: