donderdag 22 december 2011

Oranjecamping verlaagt prijzen na kritiek

De Oranjecamping heeft per direct alle prijzen verlaagd van de arrangementen voor het EK 2012 in Polen & Oekraïne. Door de peperdure prijzen was er nog weinig animo voor de arrangementen volgend jaar juni in Oekraïense stad Charkov. Voor een overnachting op de Oranje-camping tijdens het EK voetbal moest aanvankelijk 135 euro per persoon per nacht worden neergeteld. De verontwaardiging daarover onder Oranje-fans was groot. Zeker omdat tijdens het WK voetbal vorig jaar in Zuid-Afrika maar 40 euro voor een overnachting op een camping hoefde te worden betaald.

Maar de organisatie heeft nu besloten de prijzen te verlagen, al blijft het prijzig: een EK-arrangement met eigen kampeermiddel van drie dagen (twee nachten) is nu beschikbaar vanaf 209 euro euro per persoon in plaats van. 269 euro per persoon.

"Wij zijn blij dat we onze prijzen kunnen verlagen, want onze intentie is ieder toernooi om betaalbare accommodatie aan te bieden in combinatie met heel veel Oranje gezelligheid", zegt Jokko de Wit, oprichter van De Oranjecamping. "Met deze prijsaanpassing willen wij de drempel verlagen." Volgens de organisatie zijn er inmiddels 1600 overnachtingen geboekt.

Bron: De Volkskrant

Geen opmerkingen: