maandag 9 mei 2016

Onderminister beschuldigt hoteleigenaar van aanval

Onderminister Joelia Klimenko van Economische Ontwikkeling en Handel zegt dat zij en haar gezin afgelopen vrijdag door twee onbekende mannen zijn aangevallen. Dat zou gebeurd zijn op de parkeerplaats van het hotel Artak in Perejaslav, een plaats op 95 kilometer ten zuiden van Kiev. Het gezin zou verdwaald zijn en was om te keren de parkeerplaats van het hotel op gereden. De uitgang werd vervolgens geblokkeerd door een Nissan Patrol.

Twee mannen kwamen de wagen uit. ''Ze sloegen mijn zoon door het open autoraam, terwijl ze allerlei scheldwoorden en bedreigingen uitten'', aldus Klimenko. Er ontstond een handgemeen waarbij haar man een gebroken neus op liep, terwijl zijzelf en haar zoon onder meer flink wat blauwe plekken op liepen.

De Nissan Patrol zou eigendom zijn van hoteleigenaar Atom Avdaljan. Die ontkent dat hij de vechtpartij begonnen is. ''Hij begon te schreeuwen en te vloeken'', aldus Avdaljan. ''En zij schreeuwde naar mij. Ik ben een onderminister. Ik zorg er voor dat je achter de tralies belandt.'' De politie stelt een onderzoek in naar de ware toedracht.

Bron: Kyiv Post

Geen opmerkingen: